Zasebnost / varnost

Zbiranje in uporaba vaših podatkov

Za kakovostno obdelavo vašega naročila, moramo med samim potekom vaše podatke shraniti in jih posredovati podjetjem, ki so zadolžena za dostavo. Petar Sport vaših osebnih podatkov ne bo posredoval nepooblaščenim tretjim osebam zunaj podjetja. V primeru izgube vaših papirnih dokumentov naročila, se lahko obrnete na nas. Z veseljem vam bomo poslali kopijo vašega naročila..

Petar Sport vam lahko občasno pošilja informacije o izdelkih in reklame na vaš naslov, ki ste nam ga posredovali ob naročilu. Uporabo vaših podatkov za promocijske namene lahko kadarkoli prekličete. V tem primeru se obrnite na nas, nemudoma vas bomo izbrisali s seznama prejemnikov reklam in ostalih informacij.

Pogled v vaše osebne podatke

Vaše podatke si lahko kadarkoli ogledate, obdelate in izbrišete na »Moj račun« tako, da uporabite vaše uporabniško ime in geslo. Če se vam zgodi, da pozabite geslo, uporabite posebno storitev: v predelu „Prijava“ boste našli na strani za prijavo povezavo „Pozableno geslo?“, ki vas bo pripeljala do pomoči glede vašega gesla. Prosimo vpišite vaš e-naslov, ki ste nam ga podali ob prvi prijavi in odpošljite obrazec. Povezavo za spremembo gesla boste prejeli na vaš e-naslov. Ta postopek je brez tveganja v primeru, če bi tretja oseba poskušala dostopati do vaših podatkov, saj se odpošiljanje izvrši v vsakem primeru na vaš e- naslov, do katerega imate dostop samo vi.

Vaša pravica do informacij

Pravico imate brezplačno zahtevati pisno informacijo o tem, katere osebne podatke o vas hrani Petar Sport. Po posredovanju informacij bodo vsi popravki, zaprtja ali izbrisi – v kolikor so v skladu z zakonom – izvedeni. V primeru vprašanj glede varovanja podatkov, nas kontaktirajte preko spletnega kontaktnega obrazca.

Petar Sport