1.Veljavnost

Ti splošni pogoji veljajo za vsa naročila in pošiljke med Petar Šport, Petar Dimitrovski s.p., (v nadaljevanju: Petar Sport) in njenimi strankami za spletno trgovino www.petar-sport.si.

2. Naročilo, sklenitev pogodbe, količinske omejitve

Naročilo

  • Petar Sport nudi svojim strankam bogato izbiro izdelkov za športni ribolov. S klikanjem na izdelke ali opise izdelkov pride kupec do opisa izdelkov, npr. model, debelina, velikost ... S postavitvijo na željeno število in klikom na simbol košarice, je izdelek položen v virtualno nakupovalno košarico.
  • S klikom na gumb "nakupovalna košarica", postavljenem v spletni trgovini na desni strani zgoraj, pride kupec do pregledne strani in lahko vsakokrat preveri, kateri izdelki se nahajajo v njegovi virtualni nakupovalni košarici in po potrebi lahko vnese popravke.
  • Če zeli kupec svoj nakup zaključiti, lahko nadaljuje s pritiskom na gumb "blagajna". Registrirane stranke lahko tukaj vnesejo svojo uporabniško ime in geslo, da lahko shranjene informacije o sebi avtomatično uporabijo za naročilo. Alternativno se lahko stranka registrira kot nova stranka in odpre svoj račun ali brez odprtja računa nadaljuje nakup. V tem primeru mora stranka na naslednji strani podati podatke o svojem naslovu in podatke za izstavitev računa.
  • S ponovnim klikom na gumb "naprej" pride stranka do predzadnjega koraka naročila "pregled". Tukaj pridobi stranka seznam svojega naročila z navedbo cene (vključno z zakonsko določenim DDV) ter podatke o dostavni službi in stroških pošiljanja.
  • Naročilo je zaključeno s klikom na gumb "naroči". S tem je oddana zavezujoča ponudba.

Sklenitev pogodbe

Predstavitev asortimana v spletni trgovini služi kot ponazoritev in ne predstavlja obvezujočih ponudb za nakup. Kupec poda iz svoje strani obvezujočo ponudbo za sklenitev nakupne pogodbe s tem, da s klikom na gumb "nakup" zaključi postopek naročila. Stranka prejme nato avtomatično potrdilo o sprejemu naročila preko e-pošte (potrdilo o naročilu). To potrdilo o naročilu še ne predstavlja sprejetja ponudbe. Pogodba z Petar Sport stopi v veljavo šele, ko Petar Sport naročeni izdelek pošlje stranki in odpremo potrdi kupcu po e-pošti (potrdilo o odpošiljanju).

3. Cene in stroški pošiljanja

Cene

Vse cene vključujejo zakonsko določen DDV in druge komponente cene in ne vključujejo stroškov dostave.

Stroški pošiljanja

Minimalna vrednost naročila v trgovini Petar Sport je 0 EUR (brez vključenih stroškov pošiljanja). Znotraj Slovenije poteka dostava za vrednost naročila nad 79,00 EUR brez stroškov dostave. Pod vrednostjo naročila 79,00 EUR zaračuna Petar Sport stroške po ceniku dostavljalca za naročilo. Glede stroškov pošiljanja v druge države prosimo, poglejte v naše inofmacije o državah. Če bi zaradi tehničnih ali logističnih razlogov potekala dostava v več pošiljkah, nimajo stranke nikakršnih dodatnih stroškov dostave.

4. Dostava

Čas dobave znaša, če ni v ponudbi drugače navedeno, 3-5 dni.

Če so prejeti izdelki poškodovani zaradi transporta, je potrebno takoj obvestiti Petar Sport. Petar Sport ima na tak način možnost pri prevozniku ali zavarovalnici za transportno zavarovanje reklamirati škodo. Če stranka ne zagotovi potrdila o poškodbi pri prevozu, to ne sme imeti vpliva na njene pravice iz naslova zakonske garancije.

5. Pridržek lastninske pravice

Do celotnega plačila ostane blago last Petar Sport. Pred tem brez soglasja s strani Petar Sport ni dovoljena zastava, prenos lastništva, predelava ali preoblikovanje blaga.

6. Garancija in odgovornost

Veljajo zakonsko določene pravice do garancije.

7. Načini plačila in kuponi

Načini plačila

  Izdelke lahko plačate po povzetju ali po predračunu. Petar Sport si pridržuje pravico, da v posameznih primerih sprejme samo določen način plačila.

  Plačilo na podlagi predplačila

V primeru, da želite plačati blago po predračunu, prosimo, da nas kontaktirate.

  Kuponi

  Pri vnovčenju kuponov se upoštevajo posebni pogoji, ki veljajo za vnovčenje kuponov. Ustrezne informacije so navedene na kuponih. V vsakem primeru se lahko pri enem nakupu unovči le en kupon  oz.   popust za eno naročilo. Izplačilo gotovine kakor tudi kasnejši obračun za prejšnja naročila ni možen. Nadaljnja prodaja ni dovoljena.

9. Varovanje podatkov

Določila o varovanju podatkov s strani Petar Sport so na voljo tukaj.

Petar Sport