Trgovina Petar Šport - Petar Dimitrovski, s.p.,

Cesta bratov Cerjakov 30, 8250 Brežice
Tel. +3867 496 25 65

 

Spletna trgovina PetarSport omogoča kupcem udoben, prijazen in varen spletni nakup. Pri PetarSportu smo si zastavili jasen cilj: želimo imeti prijazno spletno trgovino, ki bo zagotavljala zares udoben nakup ter kakovostne storitve.

Dobro vemo, da je nadležno hoditi od trgovine do trgovine in iskati ter primerjati artikle. Večkrat pogrešamo objektivno strokovno pomoč in informacije o lastnostih artiklov, hkrati pa ne moremo biti prepričani, da je nakup v obiskani trgovini tudi najbolj ugoden. Spletna trgovina PetarSport je v lasti dolgoletnega slovenskega reprezentatna v lovu rib s plovcem, Petra Dimitrovskega. Vselej boste deležni strokovne pomoči pri izbiri artiklov, ki temelji na osnovi bogatih izkušenj.

Med več sto različnimi izdelki svetovno znanih proizvajalcev boste zagotovo našli nekaj zase. S kvalitetno opremo in vabami, boste lovili več in bolje, kot vaši ribiški prijatelji.

E-pošta: prosimo, da uporabite kontaktni obrazec

Copyright

Celotna vsebina spletne strani je v lasti Petar Šport, Petar Dimitrovski s.p.  in je avtorsko zaščitena. Brez privolitve lastnika avtorskih pravic ni dovoljena kakršnakoli nadaljnja komercialna ali nekomercialna uporaba spletne strani; še posebej shranjevanje v podatkovne baze, objave, podvajanje in vsaka oblika uporabe za marketinške namene, kot tudi posredovanje tretjim osebam – tudi po delih v predelani obliki. Za vsebino so odgovorni avtorji, ki so navedeni kot vir. Uporaba logotipov izdelkov in imen blagovnih znamk, ki se nahajajo predvsem v opisih izdelkov v nakupovalnem območju spletne strani so v lasti njihovih lastnikov. Na spletni strani je brez predhodne odobritve Petar Šport, Petar Dimitrovski s.p. prepovedana uporaba avtomatičnih mehanizmov (iskalniki, roboti, pajki), na primer za ponudbo izdelkov ali iskalnikov cen, kot tudi tehnologij za globoko povezovanje na vsebine (Deep-Linking) ali ravni izdelkov, kot tudi prikazi zooplus vsebine spletne strani v območju iFrame strani.

Uporaba slik, besedil ali delov iz tiskanih ali spletnih publikacij ni dovoljeno brez predhodnega pisnega dovoljenja Petar Šport, Petar Dimitrovski s.p..